Marketingpocket voor B2B kmo's

Hoe schrijf je een slim marketingplan? Hoe bereik je de juiste doelgroep? Hoe bouw je een sterke merknaam? Hoe pak je prospectie aan? Hoe zorg je voor loyale klanten? Hoe doe je je KMO groeien? Hoe ga je om met sociale media? Hoe doe je aan marketing in volle digitale revolutie? Hoe kun je met een bescheiden budget betere resultaten halen?

Dit doe-boekje van de Marketeer (Bart Spiessens) biedt 66 concrete oplossingen voor business-to-business ondernemers die hun marketing en communicatie op een slimmere manier willen aanpakken. Je krijgt honderden tips over de ‘basics’ van marketing en communicatie in een business-to-business omgeving. Pas deze tips toe in je KMO en je legt een stevige basis voor betere commerciële resultaten. Een pretentieloze pocket met ideeën die snel resultaat opleveren.

“Back to Basics” is de essentie van business-to-business marketing & communicatie voor kmo’s.

Start to marketing!

Bestellen

De gedrukte versie van het boek (softcover) is te koop à 25 € (incl. BTW en verzendingskosten).

Schrijf 25 € over op bankrekeningnr. BE22 3630 1379 4147 van de Marketeer, met vermelding 'Back to Basics' en uw naam / firmanaam / adres / e-mail / BTW-nr.

Uw exemplaar wordt dan meteen opgestuurd per post, samen met een factuur 'voor voldaan'.

E-book : gratis "light"-versie

Download gratis een voorproefje (pdf) van het boek, met een overzicht van de inhoud, de inleidende hoofdstukken en enkele van de 66 thema's.

Download het e-book (light-versie)

Download het e-book (light-versie)