Bart Spiessens - de Marketeer.jpg

Als marketingadviseur en -doener help ik kmo’s met één doel: omzetgroei.

Bart Spiessens

 

Hoe werken we samen?

de Marketeer is geen klassiek reclame- of communicatiebureau, maar fungeert als uw externe marketingadviseur en -coördinator.

de Marketeer werkt voor eigenaars en bedrijfsleiders van Vlaamse kmo's, familiebedrijven en lokale vestigingen van multinationals, actief in de business-to-business markt.

U heeft geen eigen marketingafdeling en u wilt uw marketing- en communicatiestrategie professioneler aanpakken met de hulp van een externe expert. U beschikt niet over grote budgetten en wilt waar voor uw geld. U zoekt een business partner die zich inwerkt in uw complexe markt, strategisch met u meedenkt en neutraal advies geeft. Geen ja-knikker, maar ook geen dwarsligger.

U betaalt alleen voor het gepresteerde werk, voor een prijs op maat van kmo's. U hoeft geen vaste marketingmedewerker op uw loonlijst te zetten.

Professioneel advies is alleen mogelijk bij een samenwerking op lange termijn. Wederzijds vertrouwen is de basis van ons partnership.

De dienstverlening gaat van advies, begeleiding en coaching, over het schrijven van strategische en operationele marketing- en communicatieplannen, tot de uitvoering van projecten en campagnes. de Marketeer is de bedenker, architect en dirigent van uw marketing.

de Marketeer stelt de juiste marketing- en communicatiepuzzel samen in een plan op uw maat : advertenties, bedrijfsfilms, brochures, catalogi, databases, direct mailings, drukwerk, e-mailings, evenementen, folders, huisstijl, nieuwsbrieven, pers & PR, promotie, publiciteit, reclame, sponsoring, teksten, vakbeurzen, websites...

Door samenwerking met diverse partners en toeleveranciers bied ik 'full service'.

Ook organisaties en overheden help ik graag aan betere resultaten.

 

Uw voordelen

Toegevoegde waarde

Strategisch meedenken en neutraal advies (wat heeft u écht nodig?). Geen vrijblijvende theorie, maar de volledige uitvoering van de opdracht.

Persoonlijke service

Persoonlijke service maakt altijd het verschil. de Marketeer neemt uw zorgen weg. Eén aanspreekpunt: in plaats van én een account executive, én een account director, én een copywriter, én een art director, én een event coördinator, én een webdesigner, én een production manager.

Budgetvriendelijk

Betaalbare tarieven slaan geen gat in uw budget. En maken professionele marketing-communicatie bereikbaar voor kmo's. Geen onaangename verrassingen of hoge extra kosten achteraf. Door de beperkte overheadkosten worden ook grotere communicatiecampagnes budgettair haalbaar voor kmo's.

Resultaatgericht

Geen theorie, maar actie. Direct toepasbaar advies. Het resultaat mag nooit ten koste gaan van creativiteit. Bovenal: meetbare return on investment.

Flexibel

'5 to 9'. Snel reageren op uw vragen. Respect voor zinvolle deadlines. Niet moeilijk doen over correctierondes.

Ervaren

de Marketeer bezit meer dan 25 jaar ervaring en know-how in b-to-b marketing-communicatie.

Netwerk van freelance medewerkers

de Marketeer beschikt over een netwerk van professionele freelance toeleveranciers. In functie van uw project wordt een team met specifieke kennis samengesteld.